Zweten en Eten!

Eerst even zweten, daarna gaan we eten.

De bedoeling van ons project is onder andere dat we in de regio het aanbod van gezond eten vergroten in combinatie met de samenwerking tussen allerlei mensen. Dus we eten ook graag onze eigen producten op!


Wil je ‘s avonds en in het weekend werken(zweten) en daarna misschien eten? Dan ben je van harte welkom om is mee te komen doen met Zweten en Eten!

Dit houdt in dat je op de vrijdag bij ons, van 15:00 tot 20:00 aanwezig kan zijn om te werken in de kassen. Je mag dan ook koken als dat je wat lijkt! Na het zweten genieten we gezamenlijk van een heerlijke vers bereidde maaltijd met onze eigen groentes!

Ontvang je een vorm van uitkering, dan is het altijd handig om toestemming te vragen bij de gemeente of het UWV. Als je hierover vragen hebt dan helpen we je uiteraard met het uizoeken.


Op dit moment zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor het seizoen van 2023, we komen binnenkort met een update over de openingstijden. VOOR NU ZIJN WE NOG GESLOTEN VOOR VRIJE INLOOP, mocht je ons willen spreken, bel of mail!