Vrijetijdsbesteding

GROEI MAAR speelt ook in op de behoefte aan vrijetijdsbesteding in de weekenden en avond uren. We kiezen voor het organiseren van zinvolle vrijetijdsbesteding op deze momenten om mensen te kunnen helpen die juist in de avond en weekend eenzaamheid ervaren en de muren op zich af voelen komen. We willen invulling geven aan deze uren door zinvol bezig te zijn in een gemixte groep van mensen.


Met het werken met groepen die zijn samengesteld uit vrienden in combinatie met mensen die tot de kwetsbare doelgroep behoren willen wij meer begrip, verbinding en het aanspreken van verborgen talent realiseren. Ieder mens telt mee, wij vinden dat iedereen recht heeft op samenzijn en een fijne werkplek en wij willen dat graag bieden!

DUS?!

Heb je al een poos niet gewerkt? Wil je als vriend van Groei Maar meehelpen? Of heb je begeleiding nodig bij het invullen van je vrije tijd? Zijn de weekenden soms wat lang en zoek je een leuke bezigheid? Tjarda en Jasper zijn ervaren werk- en traject begeleiders en kijken graag wat ze voor je kunnen doen. Check voor contact bij Bezoek Maar!