Even Voorstellen Tjarda


Hoiii ik ben Tjarda. Ik ben al vanaf mijn geboorte een echte man van het groen. Zelfs op mijn geboortekaartje zie je dit terug!

Op dit moment werk ik als werkbegeleider in een prachtige moestuin in Haarlem vandaar dat ik mijn kennis goed kan gebruiken in deze kassen. Ik ben enthousiast, sociaal en vol energie. Ik betrek graag iedereen bij ons project, zodat we met een fijn gevoel weer naar huis gaan.

Als je bij ons komt kijken dan zal je ook een andere hobby van mij zien, namelijk; bakfietsen! Daarnaast treed ik graag op mijn reggae soundsystem collectief, Shamba Lion Soundsystem!Even Voorstellen Jasper

Hey, ik ben Jasper. Net als Tjarda werk ik bij een moestuin in Haarlem. Alleen beheer ik meer de administratie van dit project. Naast mijn werk ben ik elke zaterdag actief als vrijwilliger bij de padvinderij, al ga ik daar binnenkort mee stoppen. Ik vind het heerlijk om buiten te zijn en te struinen door de natuur. In de loop van de jaren heb ik gelukkig kennis overgenomen over de moestuin, waardoor ik hier perfect de afwisseling tussen kantoor en tuin kan vinden! Ik ben rustig en sociaal qua karakter en ik luister graag naar jouw verhaal. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt! Als je mij ziet rennen door de duinen of bos, dan kan dat kloppen, want ik sport graag. O ja; en met pizza maak je me altijd blij!